Намери Хотел

Тип Туризъм в Дюни

Хотели в България

Информация за Дюни


Модерното ваканционно селище Дюни Роял Резорт е разположено на голям залив на 40 км от Бургас и на 8 км от Созопол, в северната част на Странджа планина.. Плажът е покрит с фин пясък, дължината му е 4,5 км, а ширината - над 100 м. Селището се намира в естествен резерват, околната среда тук е изключително красива.

Дюни се състои от 3 главни зони - Хотел Пеликан, Холидей Вилидж и Марина хотели. Селището е построено на южен склон и площта от последната къщичка до пристанището и брега е планирана като пешеходна зона - със сенчести, тесни, напомнящи за старинен град улички, слънчеви тераси и малко пристанище. Обновеният комплекс е запазил уюта и романтиката на старинния български бит. Тук има много ресторанти, механи, дневни барове и нощни клубове, плувни басейни за деца и възрастни, спортни съоръжения – 7 тенис корта, игрища, спортни площадки, стрелба с лък, аеробика, водни спортове, сърф.

Анимация - в комплекса ще намерите целодневна анимация с разнообразна програма - през деня игри и спортни занимания на плажа и на басейните, а вечер интернационални шоу програми в амфитеатъра, жива музика, дискотека на открито. SPA&Wellness - сауна, джакузи, парна баня (само за гости на Марина Роял Палас), фризьорски салон, козметичен салон и масаж (Услугите се заплащат).

Съчетанието от красива природа, луксозни хотели и условия за спорт, превръщат Дюни в един от най-атрактивните курорти на българското Черноморие.