Намери Хотел

Тип Туризъм в Св. Св. Константин и Елена

Хотели в България

Спа хотели в Св. Св. Константин и Елена

Снимки Карта За Св. Св. Константин и Елена

СПА Хотел Романс - Св.Св.Константин и Елена

СПА Хотел Романс е ситуиран сред обширни зелени площи, в сърцето на най-старият курортен комплекс на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. СПА Хотел Романс разполага с капацитет от 5 апартамента, 2 студиа, 5 единични и 45 комфортни двойни стаи. Хотелът разполага с 35 местен ресторант Енотека и 120 местнен основен ресторант с панорамна тераса, предлагащ специалитети и ястия от европейската и българската национална кухня и богата селекция вина.

Гранд Хотел Варна - Св.Св.Константин и Елена

Целогодишният петзвезден Спа комплекс Гранд Хотел Варна е благоприятно разположен на 200м. разстояние от плажната ивица в сърцето на най-старият курортен комплекс на на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. Гранд Хотел Варна разполага с капацитет от 35 апартамента и 296 стаи, просторни и стилно обзаведени с телефон, сателитна телевизия, мини бар, климатик, баня с вана и сешоар, интернет и прекрасна панорамна гледка към парка или морето.

СПА Хотел Азалия - Св. св. Константин и Елена

СПА Хотел Азалия е благоприятно разположен на пъва линия на плажната ивица в най-старият курортен комплекс на на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. Модерният хотелски комплекс, предлага прекрасни условия за отдих и развлечения в съчетание с нетрадиционна архитектура ...

1