Намери Хотел

Тип Туризъм в Св. Св. Константин и Елена

Хотели в България

Хотели в Св. Св. Константин и Елена

Снимки Карта За Св. Св. Константин и Елена

СПА Хотел Романс - Св.Св.Константин и Елена

СПА Хотел Романс е ситуиран сред обширни зелени площи, в сърцето на най-старият курортен комплекс на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. СПА Хотел Романс разполага с капацитет от 5 апартамента, 2 студиа, 5 единични и 45 комфортни двойни стаи. Хотелът разполага с 35 местен ресторант Енотека и 120 местнен основен ресторант с панорамна тераса, предлагащ специалитети и ястия от европейската и българската национална кухня и богата селекция вина.

Хотел Долфин-Марина - Св.Св.Константин и Елена

Четиризвездният хотел Долфин-Марина се намира на първа линия до новия плажен център в най-старият курортен комплекс на на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. Хотел Долфин-Марина е напълно климатизиран и предлага настаняване в 20 апартамента, 32 фамилни и 131 двойни стаи, комфортно обзаведени и оборудвани с телефон, баня с душ или вана, сешоар, сателитна TV и тераса с панорамен морски изглед.

Гранд Хотел Варна - Св.Св.Константин и Елена

Целогодишният петзвезден Спа комплекс Гранд Хотел Варна е благоприятно разположен на 200м. разстояние от плажната ивица в сърцето на най-старият курортен комплекс на на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. Гранд Хотел Варна разполага с капацитет от 35 апартамента и 296 стаи, просторни и стилно обзаведени с телефон, сателитна телевизия, мини бар, климатик, баня с вана и сешоар, интернет и прекрасна панорамна гледка към парка или морето.

Хотел Рубин - Св.Св.Константин и Елена

Четиризвездният хотел Рубин разполага с асансьор и изход отвеждащ на самата плажна ивица в най-старият курортен комплекс на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. Хотел Рубин разполага с капацитет от 270 комфортни двойни стаи. Всички стаи са стилно и елегантно обзаведени и оборудвани с телевизор, баня със сешоар и душ, сателитна телевизия, климатик, мини бар, телефон и тераса с великолепен панорамен изглед към морето.

Хотел Долфин - Св.Св.Константин и Елена

Четиризвездният хотел Долфин е ситуиран в пряка близост до Гранд Хотел Варна и плажната ивица в най-старият курортен комплекс на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. Хотел Долфин предлага настаняване в 4 апартамента, 28 мезонета, 104 двойни, 10 единични и 27 комфортни фамилни стаи. Всички стаи са елегантно обзаведени и оборудвани с телевизор, сателитна телевизия, баня с душ, климатик и телефон.

Хотел Аврора - Св. св. Константин и Елена

Хотел Аврора е разположен сред обширни зелени площи, на 650 м разстояние от плажната ивица в най-старият курортен комплекс на черноморието, Св. Св. Константин и Елена. Хотелът предлага настаняване в 3 апартамента, 101 тройни и двойни стаи. Всички стаи са комфортно обзаведени и оборудвани с телефон, климатик, кабелна TV, директен интернет достъп, сешоар, минибар и тераса с прекрасен панорамен морски изглед.

1 2