Намери Хотел

Тип Туризъм в Свети Влас

Хотели в България

Хотели в Свети Влас

Снимки Карта За Свети Влас

Хотел Панорама - Свети Влас

Тризвездният хотел Панорама се намира в непосредствена блисзост до плажа в черноморския курортен комплекс Свети Влас. Хотелът е стилно и комфортно обзаведен, ситуиран в близост до престижният курорт Слънчев бряг. Хотел Панорама предлага настаняванев 24 двойни стаи. Всички стаи разполагат с климатик, мини бар, баня оборудвана с душ, телевизор и балкон.

Апартхотел Воденицата - Свети Влас

Комплекс Воденицата и Компас се намира на 300 м от плажа и центъра на атрактивния черноморски курортен комплекс Свети Влас. Апарт комплексът разполага с плувен басейн, основен ресторант и енотека помещаваща се в старата воденица. Апартхотел Воденицата предлага настаняване в просторни модерно обзаведени апартаменти с телевизор, климатик, кухненски кът, хладилник/мини бар, баня и тераса с прекрасна панорама към басейна. Апартаментите са подходящи за настаняване на двойки, семейства и групи приятели.

Апартхотел Етъра - Свети Влас

Апартхотел Етъра е благоприятно разположен на най-първа линия на плажа, съчетавайки съвремнния лукс и удобства с традиционата българска архитектура. Комплексът е изграден от две отделни сгради с обща градина и живописен външен двор. Апартхотел Етъра предлага настаняване в 150 едноспални двуспални просторни апартамента, стилно обзаведени с телевизор, климатик, кухненски кът, хладилник/мини бар, баня и тераса.

Апартхотел Топ - Свети Влас

Четиризвездният aпартхотел Топ се намира на първата линия на плажа с великолепен панорамен изглед към морето. Апартхотел Топ предлага настаняване в 30 апартамента, комфортно и луксозно обзаведени и пборудвани с телевизор, климатик, баня, кухненски кът, хладилник/мини бар и тераса.

Хотел Тропикс - Свети Влас

Хотел Тропикс е разположен на 3км от курорта Слънчев бряг, на 100м разстояние от плажната ивица и 500м от яхт-пристанището в атрактивният черноморски курортен комплекс Свети Влас. Хотелът разполага с капацитет от 52 комфортни двойни стаи. Всички стаи са стилно обзаведени и оборудвани с баня с душ-кабина, мини бар, телевизор, кабелна телевизия, телефон, интернет и тераса.

Хотел Джулия - Свети Влас

Хотел Джулия е благоприятно разположен на 4км. от Слънчев бряг и 500м. разстояние от плажа, в началото на черноморския курортен комплекс Свети Влас. Хотел Джулия предлага настаняване в 4 апартамента и 38 комфортни двойни стаи . Всички стаи са модерно оборудвани и обзаведени с телевизор, телефон, сателитни канали, климатик, хладилник, , баня със сешоар и душ, кухненски бокс в апартаментите и балкон с прекрасна панорамна гледка към морския залив.

1 2