Намери Хотел

Тип Туризъм в Албена

Хотели в България

Бизнес хотели в Албена

Снимки Карта За Албена

Хотел Добруджа - Албена

Хотел Добруджа е разположен в живописен залив, на центъра на курорта Албена. Хотел Добруджа предлага за настаняване единични, двойни стаи и апартаменти с 2 и 4 легла с общ капацитет 547 легла. Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизор със сателитни програми, телефон, сейф, мини бар, локално парно. Хотелът предлага на своите гости широка гама от допълнителни услиги, СПА център, бизнес център и спортен център.

Хотел Лагуна Бийч - Албена

Хотел Лагуна Бийч е благоприятно разположен на първа линия в сърцето на курорта, сред живописни паркови градини, близо до хотелите Елица, Нона и Боряна и Добруджа. Хотелът разполага с капацитет от 9 студия, 168 елегантно обзаведени двойни и 13 единични стаи.

Хотел Лагуна Гардън - Албена

Хотелът се намира на първа линия в централната част на курорта и търговската алея, осеяна с множество сувенирни магазини, атракциони и заведения за хранене и развлечения, до хотелите Елица, Нона и Боряна и Добруджа, в курортния комплекс Албена. Хотелът разполага с капацитет от 4 апартамента, 14 единични и 127 комфортно обзаведени двойни стаи.

Хотел Дот Ком - Албена

Хотел ДОТ КОМ е разположен на 950м. от плажната ивица в потънало в зеленина и тишина кътче на курорта. .Сom е забележителен оазис на лукс и комфорт, предлагащ отлични условия за рекреативен туризъм.Разполага с 327 модерно обзаведени стаи – 634 легла, асансьор, стаи за пушачи и непушачи.Стаите предлагат телефон, сателитна телевизия, възможност за трето допълнително легло, балкон. Предлага се сейф на рецепцията срещу допълнително заплащане.

1