Намери Хотел

Тип Туризъм в Пловдив

Хотели в България

Културен туризъм - хотели в Пловдив

Снимки Карта За Пловдив

Хотел "Новиз" - Пловдив

"НОВИЗ" хотел е разположен в самото сърце на град Пловдив, в непосредствена близост до един от седемте пловдивски хълма - парк “Бунарджика”. От тук са бързи и удобни връзките с Централната гара, Междунарoден панаир - Пловдив, Стария град, културния и търговски център на Пловдив.

Парк хотел Империал - Пловдив

Парк Хотел Империал е разположен в централната част на град Пловдив и е в близост до Стария град, Античния Римски театър и Пловдивския Международен Панаир. Намира се в тих квартал, но в близост до една от най-големите градски артерии - булевард Княгиня Мария Луиза, която предоставя удобен транспорт до всички точки на града.

Апартхотел Брайт Хаус - Пловдив

Апартхотел Брайт Хаус се намира в центъра на град Пловдив, квартал "Капана".

Хотел Филипополис - Пловдив

Хотел Филипополис е 3 звезден хотел разположен в близост до Международен панаир Пловдив. Хотелът разполага с 4 апартамента и 28 двойни стаи, всички апартаменти и стаи са със санитарни възли, душ кабини, вани, телевизия, телефонна връзка и интернет, отчитащи се на рецепцията на хотела.

Хотел Марица - Пловдив

Хотел Марица е 4 звезден хотел намиращ се в самия център на Пловдивна брега на река Марица, в непосредствена близост до Международен панаир Пловдив, търговския център и Стария град. Хотелът разполага с 3 ВИП етажа /2 президентски апартамента, 16 апартамента, 2 единични стаи, 1 двойна ...

1