Намери Хотел

Тип Туризъм в Пловдив

Хотели в България

Бизнес туризъм в Пловдив

Снимки Карта За Пловдив

"Новотел Пловдив" - Пловдив

Новотел “Пловдив” е разположен на северния бряг на река Марица, в близост до Международния панаир, център на града и Стария град. Добавена стойност придава спокойният и приветлив квартал с естетични и модерни бизнессгради, допринасящи за облагородяване на заобикалящата градска среда.

"Дедеман Тримонциум Принцес" - Пловдив

Хотел "Дедеман Тримонциум Принцес" се намира в сърцето на Пловдив на няколко минути пеша от административния център, търговската част и стария град. В близост е до Пловдивския панаир. Дедеман Тримонциум Принцес е първокласен хотел и един от символите на града. Той е идеално съчетание от изисканост, стил, модернизъм и безупречно обслужване

Хотел "Новиз" - Пловдив

"НОВИЗ" хотел е разположен в самото сърце на град Пловдив, в непосредствена близост до един от седемте пловдивски хълма - парк “Бунарджика”. От тук са бързи и удобни връзките с Централната гара, Междунарoден панаир - Пловдив, Стария град, културния и търговски център на Пловдив.

Парк хотел Империал - Пловдив

Парк Хотел Империал е разположен в централната част на град Пловдив и е в близост до Стария град, Античния Римски театър и Пловдивския Международен Панаир. Намира се в тих квартал, но в близост до една от най-големите градски артерии - булевард Княгиня Мария Луиза, която предоставя удобен транспорт до всички точки на града.

Апартхотел Брайт Хаус - Пловдив

Апартхотел Брайт Хаус се намира в центъра на град Пловдив, квартал "Капана".

Хотел Филипополис - Пловдив

Хотел Филипополис е 3 звезден хотел разположен в близост до Международен панаир Пловдив. Хотелът разполага с 4 апартамента и 28 двойни стаи, всички апартаменти и стаи са със санитарни възли, душ кабини, вани, телевизия, телефонна връзка и интернет, отчитащи се на рецепцията на хотела.

1 2