Намери Хотел

Тип Туризъм в Велико Търново

Хотели в България

Хотели в Велико Търново

Снимки Карта За Велико Търново

Хотел Премиер - Велико Търново

Хотел Премиер се намира в сърцето на града, на тихо и спокойно място. Хотелът е с уникална архитектура и интериор и е перлата в короната на старопрестолния Търновград.Хотел "Хотел Премиер" разполага с 23 двойни стаи, 11 спални и 9 апартамента. Хотелът разполага с собствен ресторант, СПА център, конферентна зала, закрит басейн.

Гранд Хотел "Янтра" - Велико Търново

Гранд Хотел “Янтра” се намира в Стария град на Велико Търново, на площад Велчова завера. Разположен е на 220км. от София, 230км. от Варна. От Гранд Хотел "Янтра"- паметник на културата - се разкрива великолепен изглед към Великотърновския университет, историческия хълм Трапезица, крепостта Царевец и архитектурния резерват Арбанаси. Хотелът разполага с луксозен ресторанъ, VIP зала, СПА център и бизнес център.

Хотел "Алегро" - Велико Търново

Хотел "Алегро" се намира на тиха улица в цетнралната част на града, в близост до автогара Юг. Хотелът е с оригинална архитектура и модерен интериор.Хотелът "Алегро" разполага с 12 луксозни стаи и 2 апартамента, оборудвани с климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон, интернет достъп и ресторант със средиземноморска кухня.

Хотел "Търново" - Велико Търново

Хотелът предлага настаняване в 32 модерно оборудвани стаи, които са оборудвани с: централно отопление, климатик, санитарен възел с душкабина и сешоар, кабелна телевизия, интернет връзка, директна телефонна линия, минибар. От стаите се разкрива очарователна панорамна гледка към старата част на града, хълма Света гора, Царевец и архитектурния резерват Арбанаси.

1