Намери Хотел

Тип Туризъм в Сандански

Хотели в България

Хотели в Сандански

Снимки Карта За Сандански

Интерхотел Сандански - Сандански

До хотела води главната улица на Сандански, а красивият парк пред него е известен с редките си видове растения. Във всички стаи и апартаменти в Интерхотел Сандански почиващите се възползват от следното модерно оборудване: радио, климатик, телефон, сателитна телевизия, хладилник и санитарен възел. Хотелът разполага с басейни, спа център, бизнес център и др.

Парк хотел "Пирин" - Сандански

Парк Хотел Пирин се намира в град Сандански. Разположен е на 300 метра от парка, като от хотела се разкрива гледка към Пирин и Беласица. Пред самия комплекс тече река Санданска Бистрица. Благоприятното местоположение на Парк хотел Пирин, лечебния климат и минерални извори го прави ...

СПА Хотел Медите - Сандански

СПА Хотел Медите, Сандански е луксозен четиризвезден хотел, намиращ се в ботаническата градина на град Сандански, отличаващ се с авангарден облик и обзвеждане.

Апартхотел Медите - Сандански

Апартхотел Медите заема мястото на старата ботаническа градина в Сандански. От комплексът се открива завладяваща панорама към града и величествената Пирин планина. Всички стаи в съвремения комплекс притежават уникално италианско дизайнерско обзавеждане.

1