Намери Хотел

Тип Туризъм в Хисар

Хотели в България

Хотели в Хисар

Снимки Карта За Хисар

Хотел "Хисар" - Хисаря

Хотел “Хисар” – СПА комплекс е разположен в югоизточната част на града. Хотелът разполага със 106 стаи. Апартаментите и студиата побират до 4 човека. Всички стаи са снабдени с бани с вана (без инвалидните помещения), сешоар, централна климатизация, мини-бар, кабелна телевизия ...

СПА Хотел "Клуб Централ" - Хисар

СПА Клуб Централ е най-новият хотел в Хисаря. Намира се в центъра на града. СПА клуб "Централ" разполага с 19 двойни стаи, 2 единични,7 студиа и 3 апартамента, стаи за хора астматици и хора с алергии. Всяко хотелско помещение е луксозно обзаведено и разполага с климатик, телефон, интернет, телевизор, мини бар, тераса.СПА клуб Централ предлага на своите гости ресторант с лятна градина, модерен СПА център и отлични възможности за провеждане на конгресен туризъм.

Хотел "Чинар" - Хисаря

Хотел „Чинар” се намира в сърцето на град Хисаря. Луксозно и стилно обзаведен, хотелът целогодишно предлага на гостите си възможности за SPA туризъм, бизнес срещи, семинари, корпоративни мероприятия и обучения.

ХОТЕЛ СИ КОМФОРТ - Хисаря

Хотел Си Комфорт се ситуира в сърцето на Спа курорта Хисар, благоприятно разположен между парк "Момина сълза" и емблематичните за града, римски руини. От хотела се открива прексна гледка към датиращата от IVвек пр. Хр.крепостна стена на Хисар. Хотел Си Комфорт предлага на своите гости 10 аяпартамента и 6 студия, съчетаващи топъл и комфортен уют със съвременен и модерен дизайн, отговарящ на нуждите на всеки гост.

Хотел Камилите - Хисаря

Новооткритият Хотел Камилите е разположен на тихо и спокойно място в Спа курорта Хисар в непосрествена близост до автентичната южна порта на едноимената крепоста стена "Камилите".Хотелът разполага с уютно и модерно обзаведени два просторни апартамента и 10 двойни стай, разполагащи както със спални, така и с единични легла.

Хотел Сана Спа - Хисаря

Четиризвездният Хотел Сана Спа е разположен сред най-живописните места в града. На където и да погледнете, очите ви ще съзрят неописуемата красота на майката природа, пищна зеленина, сияйно синьо небе и жарко слънце.

1