Намери Хотел

Тип Туризъм в София

Хотели в България

Културен туризъм - хотели в София

Снимки Карта За София

Хотел Елейт Плаза - София

Хотел Елейт Плаза е идеалното място да проведете Вашата бизнес среща, семинар или фирмено тържество. Притежава удобна локация за бизнеспътуване, само на 5 минути от Летище София и 8 минути от центъра с новоизградената метростанция Младост 1, която е в непосредствена близост. Хотелът осигурява домашен уют и достъпен комфорт, които съчетани с перфектното обслужване на персонала ще направят престоят Ви удоволствие.

Семеен хотел Ротасар - София

Семеен хотел Ротасар е разположен в центъра на столицата в близост до летището и всички важни пътни артерии. Хотелът разполага с капацитет от 5 комфортно оборудвани апартамента и 12 лусозни двойни стаи.

Бест Уестърн Премиер Тракия Хотел - София

Бест Уестърн Премиер Тракия Хотел е благоприятно разположен в самото сърце на столицата на ул. Солунска между булевард Христо Ботев и бул. Витоша, в близост до главните бизнес, културни и финансови институции, бутикови магазини, множество места за развлечение и туристически забележителности.

Хотел Легенди - София

Тризвездният Хотел Легенди предлага неповторима комбинация от висококачествено обслужване, спокойствие, уют и комфорт. Планината Витоша, предлагаща условия за летен и зимен туризъм е само на 10 км. от хотела. До аерогарата се стига за 15 минути с кола.

Хотел Акорд - София

Хотел Акорд се намира в близост до централен столичен район, подходящ за организация и провеждане на семинари, бизнес срещи, командировки и бизнес пътувания, само на 15 мин разстояние от Аерогара София. Хотелът разполага с капацитет от 110 легла, удобно разположени в 18 единични,26 двойни, 5 студиа, 6 стаи лукс, 1 стая вип и 5 просторни апартамента.

Хотел София Плейс - София

Хотел София Плейс се намира културно-развлекателния, административен и бизнес център на града. ютът и спокойствието на малкия хотел тук са съчетани с комфорт и стил при обзавеждането на стаите, за да осигурят на гостите максимално удобство по време на престоя им.

1 2 3 4