Намери Хотел

Тип Туризъм в София

Хотели в България

Спа хотели в София

Снимки Карта За София

Парк Хотел Витоша - София

Парк Хотел Витоша е разположен в южния столичен район, с удобна и бърза връзка до центърът, в непосредствена близост до парк Витоша и "Студентски" парк. Четиризваздният Парк Хотел Витоша предлага настаняване в 164 стаи, от които 6 Вип студиа, 2 Вип и 24 стандартни апартамента, 60 единични и 80 комфортни двойни стаи. Всички хотелски стаи отговарят на европейските стандарти за настаняване и разполагат с кабелна телевизия, високоскоростен интернет достъп и уникалана панорамна гледка към Витоша.

Парк Хотел & СПА Макси - София

Четиризвездният Парк Хотел & СПА Макси е разположен на 15 мин разстояние от центърът и кабинков лифт Симеоново, в удобен и престижен столичен район, в подножието на живописната Витоша планина. Парк Хотел & СПА Макси предлагага настаняване в 2 VIP апарамента, 60 стаи и стандартни апартаменти с панорамна гледка към Витоша планина и столицата. Всички стаи разполагат с високоскоростен безжичен интернет достъп, телефон, сателитна телевизия, климатик, масажно електрическо кресло, сейф, сешоар и мини бар.

Хотел Земята и Хората - София

Хотел Земята и хората е разположен до кръстовището на столичния булевард България, на 10 мин от центъра и на 20 мин разстояние от Аерогара София. Хотелът разполага с капацитет от 46 комфортни елегантно обзаведени стаи, от които два апартамента, 15 единични и 26 двойни стаи.

Хотел Вега - София

Хотел Вега е разположен в югоизточната тиха и спокойна част на столицата, на 10 минути от идеален център, на 15 минути от Аерогара София и на 5 минути разстояние от зала Армеец. Хотелът се състои от 9 етажа и предлага на своите гости настаняване в луксозни, модерно обзаведени сати и апартаменти.

Арена Ди Сердика Резидънс Хотел - София

Арена Ди Сердика Резидънс Хотел благоприятно разположен в идеален център, в близост до основните бизнес центрове, държавни институции, банки, исторически и културни забележителности на столицата, на 10км. разстояние от Аерогара София и 4км. от централна ж.п. и автогара. Откритият ...

1