Намери Хотел

Тип Туризъм в Девин

Хотели в България

Хотели в Девин

Снимки Карта За Девин

Спа хотел Орфей - Девин

Спа Хотел Орфей е благоприятно разположен във селиколепния си собсвен парк, на 300м. разстoяние от пешеходната алея на курорта Девин. Хотелът остои на 37км. от Пампорово и 80км. от летище Пловдив. Комплексът разполага с разнообразни възможности за термално лечение, спорт и развлечения и термално лечение. Спа Хотел Орфей предлага настаняване в просторни апартаменти и стаи с комфортно обзавежадане и прекрсна панорамна гледка към планината.

Спа Хотел Девин - Девин

СПА Хотел Девин е четиризвезден хотел, благоприятно разположен на 710м. средна надморска височина, в сърцето на целогодишния родопскикурорен комплекс Девин. СПА комплексът съчетава уникалните качества и терапевтични свойства присъщи на девинската мин. вода с последните достижения в медицината, предлагайки отлична атмосфера и комфорт за пълноценно възстановяване на тялото и духа. Комплексът предлага настаняване в 6 апартамента лукс, 8 единични и 48 комфортно обзаведени двойни стаи.

СПА хотел Персенк - Девин

Петзвездният новопостроен СПА хотел Персенк е разположен в самото сърце на Родопите, сред прохладни борови гори и чист планински въздух в атрактивният курорт Девин. СПА хотел Персенк предлага условия, както за бизнес мероприятия, така и за активна почивка и пълноценен отдих сред комфортна и уютна атмосфера.

Семеен хотел Здравец - Девин

Семеен хотел Здравец се намира в центъра на красивия родопски град Девин. На разположениен на гостите са шест двойни стаи и четири студиа с уютна и приятна атмосфера, създадена от естественото дърво, използвано в интериора на стаите. Стаите и студиата са оборудвани с телевизори ...

1