Намери Хотел

Тип Туризъм в Несебър

Хотели в България

Хотели в Несебър

Снимки Карта За Несебър

Хотел Сол Несебър Бей & Маре - Несебър

Сол Несебър Маре е един от трите хотела от комплекса Сол Несебър Резорт . Хотелският комплекс се намира между с.Равда и гр.Несебър и е разположен на 100м от плажа. Заобиколен е от обширна градина и парк. От хотела се открива прекрасна гледка към морето и с. Равда. Сол Несебър Маре Ви предлага една незабравима почивка в модерния си и удобен комплекс, много спортни атракциони и кътчета за отмора, релаксация и разкрасяване.

Хотел Каменец - Несебър

Хотел Каменец e разположен само на 200 метра разстояние от южния плаж в един от най-атракривните черноморски курорти, Несебър.Хотелът разполага с 36 комфортни тройни стаи, 1 апартамент и 1 студио.

Хотел Мариета Палас - Несебър

Мариета Палас е разположен на 500 метра от плажната ивица в един от най-значимите морски курорти в страната, Несебър. Хотелът е изпълнен в модернистичен архитектурен стил и разпоплага с 88 луйксозни стаи и 16 модерно обзаведени апартамента.

Хотел "Феста Панорама" - Несебър

Хотел Феста Панорама се намира в новата част на гр. Несебър на главния път за южното черноморие, на около 150 метра от плажа. Хотелът разполоага с капацитет от 15 просторни апартамента и 225 комфортно обзаведени двойни стаи.

Хотел Сол Несебър Палас - Несебър

Хотел Сол Несебър Палас е разположен сред красива зелена растителност на 100 м. разстояние от плажа и на 2.5 км. южно от атрактивният морски курорт Несебър. От модерния хотелски комплекс се разкрива прекрасен панорамен изглед към курорта Равда. Хотел Сол Несебър Палас разполага с капацитет от 318 комфортно обзаведени просторни стаи. Стаите са оборудвани с климатик, телефон, сейф, баня с телефон, душ или вана, сешоар и сателитна телевизия.

Хотел Сол Марина Палас - Несебър

Хотел Сол Марина Палас е разположен на морския бряг на 150 м.от плажната ивица, сред живописна заленина в най-новата част на курорта Несебър. Хотелът притежава модернистична архитектурата, изцяло изпълнена в зелени тонове и стъкло.Хотел Сол Марина Палас разполага с капацитет от 4 апартамента, 123 двойни и една единична стая.

1