Намери Хотел

Бутиков Хотел "Сплендид" - Варна


Бутиков Хотел Сплендид - Варна Бутиков Хотел Сплендид - Варна Бутиков Хотел Сплендид - Варна Бутиков Хотел Сплендид - Варна Бутиков Хотел Сплендид - Варна

Местоположение на Хотел "Сплендид" - Варна:
Бутиков Хотел "Сплендид" е разположен в самия център на Варна, в близост до пешеходната зона, Операта, Театъра и в непосредствена близост до катедралния храм "Св.Успение Богородично" - един от символите на Варна. Хотелът е отворил врати през 2005 година, сградата има 100 годишна история и е напълно реновирана. Днес Бутиков Хотел "Сплендид" предлага на своите гости невероятно съчетание от класика, лукс и уют.

Настаняване в Бутиков Хотел "Сплендид":
Хотел "Сплендид" предлага на своите гости 18 двойни и единични стаи, 4 студия и 4 апартамента за настаняване. Всяка една от стаите се отличава с индивидуален интериор. Стаите предлагат чудесен изглед към Катедралата и градския център. Всички стаи разполагат с климатик, телевизор, директен телефон, мини-бар и кабелен интернет.

Ресторант в Хотела:
На разположение на гостите е ресторанта на хотела, който разполага с капацитет от 30 места и предлага изискани ястия както от националната, така и от европейска кухня. В ресторанта на Хотел "Сплендид" можете да се насладите на една спокойна и уютна атмосфера, вдъхновена от стила на Стара Варна.

Бизнес център:
Бутиков Хотел "Сплендид" предлага на своите бизнес гости стилна зала, подходяща за различни мероприятия, срещи, презентации, семинари и други. . Конферентната зала разполага с капацитет 30 места и е оборудвана с всички необходими технически съоръжения.

Услуги от хотела:
Хотел "Сплендид" - гр. Варна, предлага на своите гости: рум сървиз, фоайе бар, трансфер, rent-a-car, сейф на рецепция, плащане с основните кредитни карти, пералня и гладене, паркинг, безжичен интернет в ресторанта и фоайето на хотела.

Още Хотели в Варна

Хотел "Аква" - Варна

от 37.65 лв./на човек

Хотел "Импала" - Варна

от 35.00 лв./на човек

Хотел Модус - Варна

от 96 лв./на човек

Хотел "Дивеста" - Варна

от 46.00 лв./на човек