Намери Хотел

Хотел Земята и Хората - София


Хотел Земята и Хората - София Хотел Земята и Хората - София Хотел Земята и Хората - София Хотел Земята и Хората - София Хотел Земята и Хората - София

Разположение на Хотел Земята и Хората

Хотел Земята и хората е разположен до кръстовището на столичния булевард България, на 10 мин от центъра и на 20 мин разстояние от Аерогара София. Хотелът е с благоприятно местоположение, с ежедневен безплатен шатъл от и до центърът на града, недалеч от основните бизнес и адмиснистративни сгради в столицата и живописната планина Витоша.

Настаняване в Хотел Земята и Хората

Хотел Земята и Хората предлага настаняване в 46 комфортни елегантно обзаведени стаи, от които два апартамента, 15 единични и 26 двойни стаи. Всички стаи са обзаведени с телевизор, бюро, мини бар, централен климатик, сейф и високоскоростен безплатен безжичен интернет.

Барове и Ресторанти в Хотел Земята и Хората

Хотел Земята и Хората разполага с 30 местен лоби бар, градина, барбекю, скай бар с прекрасна панорама към планината и 70 местен основен ресторант, предлагащ вкусни ястия и специалитети от европейската и българската традиционна кухня кухня. Подходящи за организиране и провеждане на романтични срещи, сватбени тържества и бизнес срещи.

Бизнес център в Хотел Земята и Хората

Бизнес центърът в Хотел Земята и Хората разполага с 2 модерно оборудвани и аранжирани конферентни зали, конферентен бар и заседателни зали.

- Зала „Тракия”
- 60 местна Зала „Мусала”
- 10 местни Заседателни зали
- Конферентен бар

СПА център в Хотел Земята и Хората

- басейн
- джакузи
- масажи
- кнайп пътека
- контрастни душове
- фитнес
- турска баня
- витаминен бар
- парна баня
- финландска, билкова и инфрачервена сауна

Хотелски услуги в Хотел Земята и Хората

- румсервиз
- пране, гладене
- резервации в заведения
- списания и вестници
- безплатен интернет достъп на цялата територия на хотела

 

Още Хотели в София