Намери Хотел

Арт Хотел Симона - София


Арт Хотел Симона - София Арт Хотел Симона - София Арт Хотел Симона - София Арт Хотел Симона - София Арт Хотел Симона - София

Разположение на Арт Хотел Симона

Нестандартният цветен Арт Хотел Симона ситуиран в централна част на София, отстои на 11км от Аерогарата и на 4км от авто и ж.п. гарата, в близост до търговски, административни, развлекателни и културни учреждения и центрове.

Настаняване в Арт Хотел Симона

Арт Хотел Симона разполага със стаи за настаняване с уникален арт дизайн и изпълнение, за един приятен и пълноценен престой в София. на своите гости настаняване в оригинални стаи, които са уникални по своя дизайн. Всички дизайнерски стаи разполагат с телевизор, кабелна телевизия, Wi-fi интернет достъп, климатик и баня оборудвана с душ.

Барове и Ресторанти в Арт Хотел Симона

Ресторант Симона е изпълен в деликатни пастелни и нежни розови тонове, създаващи спокойна и интимна атмосфера. Основният 90 местен ресторант Симона в Арт Хотел Симона, предлага първоклкасни изискани ястия и специалитети. Ресторантът разполага с красива лятна градина с обособен детски кът.

Бизнес център в Арт Хотел Симона

Бизнес центърът в Арт хотел Симона разполага с отлични условия и оборудване за провеждане на конферентен туризъм и бизнес мероприятия. Арт хотел Симона разполага с капацитет от две конферентни зали, от които малката е с капацитет от 40 места и голямата с 120 места, оборудвани с всичко необходимо за провеждането на презентации, пресконференции и други бизнес и демострационни събития.

Хотелски услуги в Арт Хотел Симона

Арт Хотел Симона разполага с паркинг, пране, гладене, wi-fi интернет и сейф на рецепцията.

 

Още Хотели в София