Намери Хотел

Пърл Апартмънтс - Созопол


Пърл Апартмънтс - Созопол Пърл Апартмънтс - Созопол Пърл Апартмънтс - Созопол Пърл Апартмънтс - Созопол Пърл Апартмънтс - Созопол

Разположение на Пърл Апартмънтс

Луксозният комплекс Пърл апартмънтс е разположен на 400 метра разстояние от живописният къмпинг Каваците. Вилите са изпълнени в традиционния архитектурен стил за Созопол.

Настаняване в Пърл Апартмънтс

Комплексът предлага настаняване в атрактивни двуетажни вили разполагащи с две спални, комфортни едноспални апартаменти и уютни студия.

Студиата са компактни и комфортни, подходящи за настаняване на двама възрастни на комфортно двойно легло и едно дете до три годишна възраст в бебешка кошара, на атрактивна за настаняване цена. Всички студиа разполагат с напълно оборудван и обзваведен кухненски кът с хладилник, котлон, тостер, ел. кана, посуда, ютия, телевизор, маса за гладене и балкон.

Едноспалните апартаменти са подходящи за настаняване до двама възрастни в спалнята и две деца до дванадесет годишна възраст на разтегателно канапе в хола. Апартаментите се състоят от спалня с комфортно двойно легло и просторен хол с комфортна мека мебел, трапезария, напълно оборудван и обзваведен кухненски кът с хладилник, котлон, тостер, ел. кана, посуда, ютия, телевизор, маса за гладене и балкон с масичка и столчета.


Двуетажните вили са просторни и подходящи за настаняване на компании и големи семейства, съответно 4 възрастни в двете спални и две деца до дванадесет годишна възраст на разтегателно канапе в хола. Просторните вили се състоят от две самостоятелни спални на вторият етаж, едната с комфортно двойно легло, а другата с двойно легло или 2 единични легла, а първият етаж разполага с просторен хол с комфортна мека мебел, трапезария, напълно оборудван и обзваведен кухненски кът с хладилник, котлон, тостер, ел. кана, посуда, ютия, телевизор, маса за гладене и балкон с масичка и столчета.

Хотелски услуги в Пърл Апартмънтс

- басейн с детски кът
- безплатен паркинг
- цифрова телевизия
- безплатни чадъри и шезлонги
- безплатна безична интернет връзка
- богато озеленен живописен вътрешен двор