Намери Хотел

СПА Клуб Бор - Велинград


СПА Клуб Бор - Велинград СПА Клуб Бор - Велинград СПА Клуб Бор - Велинград СПА Клуб Бор - Велинград СПА Клуб Бор - Велинград

Разположение на Хотел СПА Клуб Бор

Хотел СПА Клуб Бор е разположен в живописен боров парк на 800м разстояние от центъра на курорта Велинград.  Хотелът предлага най-новите тенденции в грижа за тялото и здравето в комбинация с традиционните изпитани методики.

Настаняване в Хотел СПА Клуб Бор

Хотелът разполага с капацитет от 88 апартамента и 48 двойни стаи. Всички апартаменти и стаи в комплекса са обзаведеи с мини-бар, плазмен телевизор, сателит, интернет, телефон в стаята и банята.

Апартаментите в хотела са двустайни,  в едната стая е разположена спалнята, а другата е всекидневна с комфортна мека мебел с възможност за разтягане. Обзаведени са с минибар, плазмени телевизори, тераса, интернет достъп и вана. Апартаментите са  подходящи за настяняване до четирима възрастни.

ВИП апартаментите са с луксозно обзавежадане с джакузи и панорамни френски прозорци с прекрасен изглед към живописната боровата гора.

Заведения и ресторанти в Хотел СПА Клуб Бор

Хотелът разполага с разнообразни заведения за хранене и развлечение, сред които са основния ресторант с капацитет от 200 места, механа с капацитет 80 места, ресторант-градина с 80 места и открито барбекю, кафе-бар Панорама с прекрасен изглед лъм към курорта Велинград, лоби бар и кафе-лятна градина с капацитет от 40 места.

Бизнес център в Хотел СПА Клуб Бор

Бизнес зоната в Хотел СПА Клуб Бор, включва модерен бизнес център, в който се помещават голяма 100 местна конферентна зала и по-малка конферентна зала. Залите са оборудвани с мултимедия плеъри, флип чартове и бели екрани.

СПА център в Хотел СПА Клуб Бор

Уелнес зоната се състои от вътрешен, външен и открит детски басейн, фитнес, закрито джакузи и 20 местен фреш-бар.

СПА зоната състои от 2 козметични кабинета, 5 масажни кабинета, 4 кабинета оборудвани с вани, Аюрведа кабинет, турска баня,сауна, парна баня, релакс зала и солариум.

Медицинската зона се състои кабинети по Неврология, Физиотерапия, Вътрешни болести и кардиология, Хирургия, Гастроентерология, Акушерство и гинекология, Дерматология и Урология, манипулационна, Кинезитерапевтична зала, луго терапевтични помещения, светлолечение, инхалации, ултразвук и водолечение.

 СПА Клуб Бор притежава собствено изградена водопроводна мрежа с която се захранва с хипертермална минерална вода от извор Чепино с температура от 48°С и 187гр./л обща минерализация. 

Минералната вода, която се ползва в СПА Клуб Бор е от извор Чепино, с която хотелът е захранен, посредством собствена водопроводна мрежа. Водата е хипертермална с температура 48°С и с обща минерализация 187 гр./л. Извора ес дебит от 70л./сек и минералната вода се характеризира като натриева, хидрокарбонатна, флуорна, радонова, силициева, с налично съдържание на хидросулфид. Водата се препоръчва за питейно, външно и инхалационно лечение, с показания за лечение, профилактика и рекреация за заболявания на периферната нервна и опорно-двигателнaта система, стомашно-чревния тракт, дихателна система, бъбречно-урологични, кожни, гинекологични, функционални разстройства засягащи нервната система.

Хотелски услуги в Хотел СПА Клуб Бор

Хотелът разполага с 80 местен външен паркинг, интернет клуб, салон за красота, игрална зала, детски кът и детска площадка.