Намери Хотел

Хотел Енира - Велинград


Хотел Енира - Велинград Хотел Енира - Велинград Хотел Енира - Велинград Хотел Енира - Велинград Хотел Енира - Велинград

Разположение на СПА Хотел Енира

Новооткритият СПА комплекс Енира е сред най-новите хотели в курорта Велинград. Хотелътс е намира в сърцето на курорта, в близост до ароматна борова гора.

Настаняване в СПА Хотел Енира

Четириетажният СПА хотел Енира разполага с капацитет от 82 легла, разпределени е 9 апартаменат и 19 комфортно оборудвани двойни стаи. Всички стаи са оборудвани с минибар, LCD телевизор, баня със сешоар и душ кабина, високоскороста WI-fI интерет връзка, тераса, поражоизвестителна система и централна климатизационна система с възможност за индивидуално регулиране.

Заведения и ресторанти в СПА Хотел Енира

Ресторант Енира притежава уютна и стилна атмосфера, в съчетание с първокласни традиционни български и средиземномерски ястия.

СПА център в СПА Хотел Енира

СПА Хотел разполага с открит и закрит басейн, парна баня в съчетание с ароматни билки, сауна, джакузи, ледено ведро и релакс зала с минерални топли лежанки.

Хотелски услуги в СПА Хотел Енира

СПА хотел Енира разполага с богата гама от допълнителни услуги за комфорта на своите гости, като 24 ч. охрана и рецепция, паркинг, съвременна противопожарна и охранителна инсталация, зъболекар и лекар на повикване, ренртакар и паркинг.