Намери Хотел

Интерхотел Черно море - Варна


Интерхотел Черно море - Варна Интерхотел Черно море - Варна Интерхотел Черно море - Варна Интерхотел Черно море - Варна Интерхотел Черно море - Варна

Разположение на Интерхотел Черно Море

Обновеният Интерхотел Черно Море е разположен в центъра на град Варна, в непосредствена близост до Морската градина. Хотелът се намира на главната пешеходна улица заобиколен от класни ресторанти, клубове, казина и кафенета. Хотелът отстои на 12 км от летище Варна.

Настаняване в Интерхотел Черно Море

Хотел Черно море разполага общо със 198 единични и двойни стаи, от които 147 са напълно реновирани. Всички стаи разполагат с телевизор с кабелна телевизия, телефон с директна външна телефонна линия, климатик, хладилник, баня с душ или душ и вана /за големите луксозни стаи/, бюро, тераса с гледка към морето. Възможност за допълнително легло има само в големите луксозни стаи. Интернет достъп има в луксoзните стаи, както в ресторанта и конферентните зали.

Заведения и ресторанти

Ресторант Панорама предлага класическа обстановка и хубава гледка към град Варна и морето. Гостите могат да се насладят на ястия от българската и европейска кухня, както и на селекция от алкохолни и безалкохолни напитки. Ресторантът е с капацитет 80 седящи места и лятна тераса с 24 места. Залата е оборудвана с Wi-Fi Интернет. В ресторанта могат да се организират различни частни и фирмени мероприятия.

Хотелски услуги

На разположение на гостите на хотел Черно море са следните допълнителни услуги:
- 2 конферентни зали: малка с капацитет до 70 места и голяма с капацитет до 150 места
- казино
- охраняем открит и подземен паркинг
- фитнес зала
- сауна
- обмяна на валута /банков офис/
- пране и гладене
- ютия /при поисквaне и срещу запалщане на рецепция/
- сешоар /при поисквaне на рецепция/
- нощен клуб
- магазини

 

Още Хотели в Варна

Хотел "Аква" - Варна

от 37.65 лв./на човек

Хотел "Импала" - Варна

от 35.00 лв./на човек

Хотел Модус - Варна

от 96 лв./на човек

Хотел "Дивеста" - Варна

от 46.00 лв./на човек