Намери Хотел

Хотел София Плейс - София


Хотел София Плейс - София Хотел София Плейс - София Хотел София Плейс - София Хотел София Плейс - София Хотел София Плейс - София

Разположение на Хотел София Плейс

Разположен е в непосредствена близост до най-известната търговска улица в столицата – бул.”Витоша”, както и до ключови финансови и административни институции, културно-исторически забележителности, заведения за хранене и развлечения.

Настаняване в Хотел София Плейс

Хотелът предлага на своите гости настаняване в 20 елегантно и модерно обзаведени стаи, 8 от които са единични и 12 - двойни, оборудвани с централен климатик с индивидуално управление, мини бар, сейф за ценности, електронно-магнитна система на заключване, стаи за пушачи и непушачи. По-голямата част от стаите са оборудвани с кухненски кът и са подходящи за дългосрочно пребиваване. За пълния комфорт на гостите има телефон и безплатна интернет връзка във всяка стая.

Заведения и ресторанти

Хотелът предлага на своите гости и приятни мигове в Corner bistro. Тук може да опитате специалитети както от българската, така и от средиземноморската и европейска кухня. Със своят специфичен интериор и атмосфера е подходящ за организиране на семейни тържества, фирмени партита или коктейли. Заведението разполага с 49 места и предлага WiFi.

Хотелски услуги в Хотел София Плейс

Хотелът разполага с паркинг, сейф на рецепция и се предлагат фризьорски и козметични услуги.

Още Хотели в София