Намери Хотел

Хотел Ривърсайд - Ямбол


Хотел Ривърсайд - Ямбол Хотел Ривърсайд - Ямбол Хотел Ривърсайд - Ямбол Хотел Ривърсайд - Ямбол Хотел Ривърсайд - Ямбол

Разположение на Хотел Ривърсайд

Хотел Ривърсайд е разположен на брега на река Тунджа в централната градска част на гр. Ямбол. Сградата е с интересна архитектура и модерен интериор.

Настаняване в Хотел Ривърсайд

На разположение на гостите на Хотел Ривърсайд са 9 двойни стаи, 2 студиа и 1 мезонет. Всички помещения са изключително просторни, шумоизолирани, обзаведени функционално и с вкус. Във всяка стая, студио и мезонет са осигурени телевизор с кабелна телевизия, интернет връзка, климатик, централно отопление, телефон, самостоятелна баня. В допълнение всяко студио разполагат с кът за сядане с мека мебел. Мезонетът е на две нива, като на първото ниво е разположен просторен хол с мека мебел, кът за хранене и кухненски бокс. На второ ниво се намират голяма спалня и луксозна баня с джакузи.

Заведения и ресторанти

Хотел Ривърсайд разполага с елегантен ресторант с капацитет около 85 места. Гостоприемната и уютна обстановка, отличната кухня и обслужване превръщат ресторанта на Хотел Ривърсайд в предпочитано място за делови обеди, романтични вечери, разнообразни празненства. Ресторантът работи ежедневно за обед и вечеря и предлага обслужване по стаите. Тризвездният хотел в Ямбол предлага и модерен лоби бар с 20 места и прилежаща лятна градина, където всеки гост ще може да се наслади на любима напитка от разнообразните предложения.

Хотелски услуги в Хотел Ривърсайд

Хотелът разполага с паркинг, а за фирмени събрания и други мероприятия на бизнес гостите се предлага конферентната зала на хотела.