Намери Хотел

Хотел Данубе - Силистра


Хотел Данубе - Силистра Хотел Данубе - Силистра Хотел Данубе - Силистра Хотел Данубе - Силистра Хотел Данубе - Силистра

Местоположение на хотел Данубе

Хотел Данубе се намира в центъра на град Силистра.

Стаи в хотел Данубе

Хотел Данубе разполага с 45 единични и 34 двойни стаи за гости и един апартамент. Всяка от тях е изпълнена по индивидуален интериорен проект с различно цветово решение и мебелировка и при спазване на всички ергономични изисквания за комфорт и удобство. Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия, високоскоростен интернет достъп, личен сейф, телефон, мини бар, система за енергоспестяване, климатизация и отопление, електронен противопожарен детектор, баня с вана, сешоар, увеличително огледало и паник бутон, допълнително подово отопление.

Барове и ресторанти към хотел Данубе

Хотел Данубе предлага три заведения за хранене и нощен бар.
Основният ресторант Danube се простира на 274 кв. м площ на първия етаж и има връзка с рецепцията на хотела, лятната тераса и Виенската сладкарница. Заведението е със 160 седящи места и допълнителен капацитет от 70 места на покритата лятна тераса, с излаз към оживената централна пешеходна зона на Силистра. Подвижни врати приобщават две странични зали с по 40 места към ресторант Danube. Тези интериорни решения го правят еднакво удобен за семейни и организирани тържества, а така също за конгресни мероприятия. Ресторантът предлага специалитети от европейската кухня на страните по поречието на река Дунав, традиционни български блюда и рибни специалитети.
Кулинарни изкушения от риба и от меса на скара включва менюто на втория по големина в хотелския комплекс ресторант Панорама. Това разнообразие е осигурено посредством собствена рибна база на брега на реката в село Попина. Ресторант Панорама е ситуиран на шестия етаж с площ от 235 кв. м и 90 седящи места. Откритата лятна тераса открива живописен изглед към река Дунав и към старинната градска част.
Във Виенската сладкарница на първия етаж гости и посетители ще открият традиционни за държавите по поречието на Дунав сладкиши, приготвени на място и сладкарски изделия и богато зареден бар.
Бар Lizard превръща нощните часове в хубаво емоционално преживяване със стилни напитки, музика на живо и интимна атмосфера.

Бизнес център в хотел Данубе

Хотел Данубе предлага отлични условия за бизнес туризъм.
Зала Данубе е специализирана конферентна зала с площ 64 кв.м. и капацитет 54 места, разположена на първи над- партерен етаж. Залата е проектирана и обзаведена в изчистен бизнес стил. Оборудвана е най-съвременна аудио и визуална техника за провеждане на бизнес мероприятия.
Червен салон - две многофункционални конферентни зали с капацитет от 40 седящи места всяка. Отделени от звукоизолираща стена, залите могат да бъдат трансформирани в една обща зала с площ 100 кв.м. и капацитет 80 седящи места, подходяща за събития с по-голям брой участници. Залите са проектирани и изпълнени в различни цветови гами и могат функционално да се използват за провеждане на бизнес срещи и коктейли, както и да се приобщават към основния ресторант на комплекса.
Син салон - две многофункционални конферентни зали с капацитет от 40 седящи места всяка. Отделени от звукоизолираща стена, залите могат да бъдат трансформирани в една обща зала с площ 100 кв.м. и капацитет 80 седящи места, подходяща за събития с по-голям брой участници. Залите са проектирани и изпълнени в различни цветови гами и могат функционално да се използват за провеждане на бизнес срещи и коктейли, както и да се приобщават към основния ресторант на комплекса.

СПА център в хотел Данубе

Спа центърът на хотел Данубе предлага разнообразие от програми за релаксации и отдих, както и джакузи, фитнес, солариум. На разположение на гостите са парна, турска и билкова парна баня, леден фонтан, зона за красота, зона за релаксация със специализирани нагревателни легла. Предлагат се класически, лечебен и анти-целулитен масаж, ароматерапия, душове тип „Карибска буря” и „Полярна нощ”. Басейнът е с терасовидно повдигнат покрив спрямо вътрешния двор пред ресторанта.

Още Хотели в Силистра

Хотел "Дръстър" - Силистра

от 60,00лв/на човек