Намери Хотел

Хотел Президиум Палас - Ловеч


Хотел Президиум Палас - Ловеч Хотел Президиум Палас - Ловеч Хотел Президиум Палас - Ловеч Хотел Президиум Палас - Ловеч Хотел Президиум Палас - Ловеч

Местоположение на хотел Президиум Палас

Хотел Президиум Палас е разположен в сърцето на град Ловеч, до административния и бизнес център. В близост до него се намира уникалният покрит мост, построен от известния майстор Колю Фичето.

Стаи в хотел Президиум Палас

Хотелът разполага с три единични и четиридесет и пет двойни луксозни стаи от които дванадесет спални. Стаите са стилно обзаведени и разполагат с телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф. От стаите се открива великолепен изглед към хълма Стратеш и крепостта Хисар. Две от стаите са приспособени за хора с увреждания..
Хотел Президиум Палас разполага и с четири луксозни апартаментаа: Venus, Juno, Minerva, Diana и един президентски апартамент: Presidivm
Всички апартаменти разполагат с плазмен телевизор, достъп до Интернет, мини бар, климатична инсталация, вана, телефон, радио, сейф.

Барове и ресторанти към хотел Президиум Палас

Ресторант Аполо на хотел Президиум Палас разполага с осемдесет места. В него може да се насладите на интернационална кухня и подбрани питиета в изискана обстановка и професионално обслужване.
Терасата на ресторант Apollo, предлага седемдесет места на открито с изглед към градската градина на Ловеч.
Хотелът разполага още с:
- Кафе-сладкарница със съвременен интериор. Приятно място за чаша кафе, питие и среща с приятели. В заведението има тридесет места, разделени в две зали.
- лятна тераса към кафе-сладкарницата
- Нощен бар Notorivs - стилна изискана клубна обстановка с приятна музика и богат асортимент от напитки и коктейли.

Бизнес център в хотел Президиум Палас

Хотелът разполага с бизнес център, оборудван с компютърна техника и интернет достъп. Предлагат се преводачески и кореспондентски услуги. Конферентната зала на хотела е с 80 места. Тя е подходящо място за бизнес срещи, семинари, промоции и мероприятия. Залата е оборудвана с мултимедийна техника и дава възможност за симулативен превод.

Хотел Президиум Палас предлага на гостите си още:

- офис на банка
- магазини за луксозно мъжко облекло, дамско облекло, сувенири и подаръци
- туристическа агенция - във фоайето на хотела
- модерно оборудвана фитнес зала
- сауна