Намери Хотел

Спа хотел Холидей - Велинград


Спа хотел Холидей - Велинград Спа хотел Холидей - Велинград Спа хотел Холидей - Велинград Спа хотел Холидей - Велинград Спа хотел Холидей - Велинград

Местоположение на хотел Холидей

Модерният Спа & Уелнес хотел Холидей е ситуиран в сърцето на атрактивния Спа курорт Велинград, в непосредствена близост до природния феномен  карстов извор Клептуза. Хотел Холидей е правилния избор, както за активна ваканционна почивка и отдих, така и към провеждане на бизнес мероприятия и прояви.

Стаи в хотел Холидей

Комплексът представлява три етажна сграда с капацитет от 27 комфортни и просторни стаи, от които 2 апартамента, 2 студиа, 21 двойни стаи (от които 8 стаи делукс и 13 стандарт) и един ВИП апартамент.

Барове и ресторанти към хотел Холидей

Ресторанта е с капацитет от 80 места и 20 места на открита лятна градина. В него може да се насладите на местни специалитети и традиционни български ястия. Лоби барът разполага с богата гама от алкохолни, безалкохолни напитки и коктейли. През горещите летни дни може да се възползвате от атрактивния летен бар с капацитет от 24 места.

Бизнес център в хотел Холидей

На разположение на гостите в хотела е модерно оборудвана  конферентна зала с аудио система, мултимедиа и високоскоростен интернет. Залата е с капацитет от 15-30 места, от които тип овал 15 места и тип кинослалон 30 места. При организирани мероприатия в залата се педоставя и допълнително оборудване и  офис техника, като шрайбпроектор, озвучителна уредба, флипчарт, екран, мултимедиен проектор, TV+видео,  бяла дъска и  компютър.

СПА център в хотел Холидей

Хотелът разполага с атрактивен СПА център с парна баня, басейн, джакузи, сауна, витамин бар,  масажи, 3 медицински кабинета и зала за подходяща за релакс, оборудвана с подгряващи и свободни лежанки.

Хотел Холидей предлага още:

Хотелът разполага с охраняем паркинг, тераса за тихи игри и релакс,  фризьорски салон и атрактивно ВИП джакузи разположено на покрива на комплекса.