Намери Хотел

Хотел Алтея - Албена


Хотел Алтея - Албена Хотел Алтея - Албена Хотел Алтея - Албена Хотел Алтея - Албена Хотел Алтея - Албена

Разположение на Хотел Алтея

Тризвездният хотел Алтея се намира на 800 м разстояние от плажа в една от най-атрактивните части на популярният морски курорт Алабена. Наличието на удобен и регулярен транспорт до плажа, прави предвижването много приятно бързо. За своите гости хотел Алтея осигурява безплатна и удобна автобусна линия, с курсове на всеки 30 мин. до морския плаж и обратно, всеки ден от 9:30-18:00 часа.

Настаняване в Хотел Алтея

Хотел Алтея разполага с капацитеетот от 18 мезонета и 182 комфортни двойни стаи, разположени в три отделни сектора, съответно на втори, трети четвърти етаж. Стаите са климатизирани, подходящи за настаняване до двама възрастни, и разполагат с телефон, телевизор, кабелна телевизия, баня, тоалетна и балкон.

Барове & ресторанти в Хотел Алтея

Основният ресторант Хоризонт в хотел Алтея предлага закуска на шведкса маса от 07:30-10:00 часа, обяд от 12:30-14:30 часа и вечеря от 18:30-21:00 часа. Лоби барът в хотела е отворен за посещение от 10:00-23:00 часа.

Спорт & фитнес в Хотел Алтея

За активните любители на спорта и развлеченията хотел Алтея предлага билярд и тенис на маса, както и разположениет в близост футболно игрище и конна база.

СПА & Уелнес в Хотел Алтея

Гостите на Хотел Алтея могат да се възползват от разположените в непосредствена близост модерни и атрактивни СПА центрове на хотел Дружба и хотел Ралица супериор, където може да се насладят на голямо разнообразие от най-съвремените Spa&Wellness терапии и процедури.

Хотелски услуги в Хотел Алтея

За комфорта на своите гости Хотел Алтея предлага външен плувен басейн, сейф на рецепция, интернет кът, пране, гладене, рент-а-кар, валутна обмяна и домашни любимци при предварително запитване.

На плажа

Гостите на хотел Алтея разполагат с 2 шезлонга и чадър за всяка стая на плаж "Хавана".

 

Още Хотели в Албена

Хотел Добруджа - Албена

от 30 лв./на човек

Хотел Лагуна Бийч - Албена

от от 69,50 лв./на човек

Хотел Лагуна Маре - Албена

от 61,20 лв./на човек

Хотел Нона - Албена

от 59.30 лв./на човек

Хотел Ралица - Албена

от 56,50 лв./на човек

Хотел Елица - Албена

от 57,50 лв./на човек

Хотел Вита Парк - Албена

от 56.20 лв./на човек

Хотел Магнолия - Албена

от 50,30 лв./на човек

Хотел Славуна - Албена

от 67,10 лв./на човек