Намери Хотел

Хотел "Импала" - Варна


Хотел Импала - Варна Хотел Импала - Варна Хотел Импала - Варна Хотел Импала - Варна Хотел Импала - Варна

Местоположение на хотел "Импала":

Намира се в широкия център на Варна, в един от най-елитните квартали на курортния град и в близост до Морската градина. Хотелът предлага всички удобства за бизнес клиенти и гости на морската ни столица.

Стаи в хотела:

Хотел "Импала" предлага 18 стандартни, 2 мансардни, 3 фамилни и 5 луксозни стаи с гледка към парка или морето. Всички стаи са обзаведени с телевизор, мини-бар, телефон, кабелен интернет. Фамилните стаи разполагат с кухненски бокс и 2 спални с отделни санитарни възли. Хотелът е изцяло климатизиран.

 

Барове и ресторанти:

Лоби барът предлага екзотични коктейли и красива панорамна гледка. Залата за закуска е със свеж интериор, който е в хармония с изгледа към лятната градина на хотела.

 

Конферентна зала:

Хотелът предлага всички необходими условия за провеждане на фирмени събития, семинари и бизнес срещи. Конферентната зала разполага с 50 места с работни маси и е удобна за провеждането на различни делови събития като семинари, работни срещи, презентации и изложби. Тя може да бъде оборудвана при необходимост с мултимедия, флипчарт, шрайбпроектор, широк екран и друго съвременно техническо оборудване и пренареждана според нуждите на гостите.

 

Хотелски услуги:
 
 

- Басейн - Фитнес - Паркинг - Интернет достъп - Трансфери летище - Сейф - Пране и гладене - 24 часа рум-сървиз и Лоби бар - Сауна и парна баня - Приемане и изпращане на лична кореспонденция - Фризьор и козметични услуги - Масажи

Още Хотели в Варна

Хотел "Аква" - Варна

от 37.65 лв./на човек

Хотел Модус - Варна

от 96 лв./на човек

Хотел "Дивеста" - Варна

от 46.00 лв./на човек