Намери Хотел

Хотел "Хисар" - Хисаря


Хотел Хисар - Хисаря Хотел Хисар - Хисаря Хотел Хисар - Хисаря Хотел Хисар - Хисаря Хотел Хисар - Хисаря

Разположение на СПА Хотел Хисар

СПА Хотел Хисар е благоприятно разположен в най-красивия и атрактивен парк в югоизточния район на Спа курорта Хисаря. Комплексът предлага на своите гости прекрасна възможност за дълготраен и краткотраен отдих, спортен туризъм, балнеология и бизнес мероприятия.

Настаняване в СПА Хотел Хисар

Хотелът разполага с капацитет от 106 стаи, разпределени в 70 комфортни двойни стаи, 3 единични стаи, 21 апартамента, от които 17 тип студио, 11 спални и 2 стаи  предназначени за инвалиди. В студиата и апартаментите има възможност за настаняване до четири души. Всички стаи в хотела са оборудвани с  мини-бар, централна климатизация, баня с вана, сешоар, телефон, кабелна телевизя и топла минерална вода

Ресторанти и барове в СПА Хотел Хисар

На разположение на гостите в СПА Хотел Хисар са 2 ресторанта, 270 местния ресторант "Престиж" и 80 местния ресторант "Панорама", Лоби бар, Воден бар и бар Бистро. Ресторант Престиж е подходящ за провеждане на големи мероприятия, а ресторант Панорама предлага на своите гости прекрасна панорама към града и изискани традиционни ястия от местната и европейска кухня.

Бизнес център в СПА Хотел Хисар

За успешното провеждане на вашите делови срещи, конференции или семинари СПА Хотел Хисар предлага 3 различни по големина и функционалност зали: зала "Панорама" разполага с 30 места, зала "Марица" има 120 амфитеатрално разположени места и зала "Тракия", която е с капацитет до 180 места и с възможност за аранжиране на столовете по избор. Всички зали са климатизирани и снабдени със съвременна техника. Има възможност за интернет връзка.

СПА център в СПА Хотел Хисар

СПА центърът е разположен самостоятелна сграда с топла връзка, която я свързва с хотелската част. Центърът разполага с богата гама от съвременна козметична и медицинска апаратура. Всички уреди са свързани и въздействат ефективно, благодарение на силата на хисарската лечебна минерална вода.

Балнеологичния център се състои от басейн със сауна, джакузи, парна баня с вертикална кабина, контрастен душ и класически тангентор.

На втория етаж в Спа центърът са разположени две комбинирани вани с хидромасажни и перлени хидромасажни дюзи с деликатна музика и разпускаща цветотерапия.

В комплексът се провежда  лечение и профилактика на хронични заболявания засягащи опорно-двигателния апарат, периферната нервна и храносмилателна система, ендокринна система и детоксикация на целия организъм.

Хотелски услуги в СПА Хотел Хисар

На разположение на своите гости СПА Хотел Хисар предлага джакузи, голям открит и детски басейн, голям закрит басейн с 6 коридора, 12,5м широчина, 25м дължина и 28 градуса постоянна температура на минералната вода, фитнес зала, зала за билярд и тенс на маса, компютърна зала, детски кът и безплатен паркинг.

Още Хотели в Хисар

Хотел "Чинар" - Хисаря

от 45,00лв/на човек

ХОТЕЛ СИ КОМФОРТ - Хисаря

от 54.50 лв/на човек

Хотел Сана Спа - Хисаря

от 44,00лв/на човек