Намери Хотел

Хотел "Новиз" - Пловдив


Хотел Новиз - Пловдив Хотел Новиз - Пловдив Хотел Новиз - Пловдив Хотел Новиз - Пловдив Хотел Новиз - Пловдив

Разположение на хотел "Новиз":

НОВИЗ ХОТЕЛ е разположен в самото сърце на град Пловдив, в непосредствена близост до един от седемте пловдивски хълма - парк “Бунарджика”.
От тук са бързи и удобни връзките с Централната гара, Междунарoден панаир - Пловдив, Стария град, културния и търговски център на Пловдив.

Настаняване в хотел "Новиз":

Хотел "Новиз" предлага настаняване в 14 двойни стаи и 6 апартамента, от които 5 двойни стаи и 3 апартамента са изцяло нови, а останалите са реновирани. Всяка стая е оборудвана с индивидуален климатик, телевизор с кабелна връзка, директен телефон, безжична интернет връзка, мини бар и индивидуален сейф. Банята е с вана, сешоар, контакт за самобръсначка, телефон, допълнително козметично огледало, допълнително отопление.

Барове и ресторанти:

Ресторант “Новиз” предлага вкусно приготвени ястия от българската национална и европейска кухня и подбрана колекция от маркови български, френски и италиански вина. Откритият коктейл-бар е идеалното място да намерите тишина и спокойствие в центъра на града. Насладете се на залеза, панорамната гледка и предлаганите напитки и сладкиши.

Бизнес център:

Комплексът предлага конферентна зала с 12-15 места, оборудвана с телефон, факс, копирна техника TV/Video, магнитна дъска, шрайбпроектор, мултимедия.

Релакс център:

Релакс центърът на хотел Новиз разполага с класическа сауна и парна баня с контрастен басейн, инфрачервена сауна, солариуми premium клас( UWE, SunVision), релаксиращи и лечебни масажи.

Хотелски услуги:

Хотелът предлага на гостите си следните услуги: - информация - събуждане по телефона - рум сервиз - пране - химическо чистене - обмяна на валута - охраняем паркинг - рент-а-кар - трансфери - доставка на цветя - поръчка на такси - билети за спортни и културни мероприятия - билети за ЖП, автобусен и авио-транспорт - организиране на посещения на културни, исторически и религиозни забележителности в Пловдив и околността - безжична интернет връзка във всяка стая, в ресторанта и фоайетата на хотела - организиране на посещения на винарски изби – запознаване с технологичния процес за производство на вино и дегустации на вина, водени от професионален технолог

Още Хотели в Пловдив