Намери Хотел

"Вино & СПА Хотел ТОДОРОВ" - Брестовица


Вино & СПА Хотел  ТОДОРОВ - Брестовица Вино & СПА Хотел  ТОДОРОВ - Брестовица Вино & СПА Хотел  ТОДОРОВ - Брестовица Вино & СПА Хотел  ТОДОРОВ - Брестовица Вино & СПА Хотел  ТОДОРОВ - Брестовица

Разположение на хотел "Вино & СПА Хотел  TODOROFF":
"Вино и SPA хотел TODOROFF" сe намира в село Брестовица, Пловдивски регион, на 150 км от София и 15 км от Пловдив. Разположен в двора на винарска изба TODOROFF.
 

Настаняване в хотел "Вино & СПА Хотел  TODOROFF":
Хотелът разполага с 4 единични стаи, предлагащи възможност за двойно настаняване, 2 двойни стаи, 1 голяма луксозна двойна стая с просторна спалня, 4 малки апартамента, обзаведени с бутикови мебели, състоящи се от две просторни помещения с панорамни тераси. Всички помещения са оборудвани с телефон, сателитна TV, минибар, безжичен интернет достъп и просторна баня с вана. В апартаментите са обособени работен кът с писалище и уютен кът за почивка. Хотелът предлага и 3 луксозни апартамента - Амбасадор, Премиер и Президентски апартамент. Aпартаменти Премиер и Амбасадор са оборудвани с телефон, wireless достъп до интернет, сателитна ТV, минибар. Състои се от две големи, отделени едно от друго помещения, с чудесен изглед. Обзаведен е и с уютен кът за почивка и предразполагащ работен кът. Президентският апартамент разполага с всички удобства на апартаменти Амбасадор и Премиер плюс 2 тераси.

Барове и ресторанти:
Ресторантът на хотела разполага с 60 места, а терасата към него е с 50 места. Предлага гурме изненади и авторски менюта на основата на гроздови и винени екстракти. Дегустационната зала във Вино и SPA хотел TODOROFF е проектирана за 60 човека и се намира на 8 метра под земята. Хотелът разполага и с механа за 25 човека.

Бизнес център:
Хотелът разполага с две конферентни зали, подходящи за мултимедийни презентации и конференции. Залите са оборудвани с компютри и проектори и са съответно за 20 и за 40 души. Във всяка зала има компютри и wireless интернет достъп.

СПА център:
Вино и SPA центърът TODOROFF предлага за първи път в България SPA програма на основата на продукти от гроздови и винени екстракти. Програмата на винения SPA център TODOROFF е изградена изключително върху натурални продукти. Основно място в нея заемат екстрактите от грозде и лозови листа, студено пресовано натурално масло от гроздови семки, микронизираните джибри и гроздови семки, екстракт от червено грозде, екстракт от лозови листа, екстракт от червено вино, екстракт от центела, пресен мус от грозде в съчетание с ексклузивни натурални масла. Продуктите се представят в декоративни съдове, разяснява се действието им и се приготвят пред клиента.

Хотелски услуги:
- паркинг 
- възможност за организиране на различни винени турове и екскурзии в околността
- рум сървиз 
- магазин за вино