Намери Хотел

Апартхотел Реденка Холидей Клуб - Банско


Апартхотел Реденка Холидей Клуб - Банско Апартхотел Реденка Холидей Клуб - Банско Апартхотел Реденка Холидей Клуб - Банско Апартхотел Реденка Холидей Клуб - Банско Апартхотел Реденка Холидей Клуб - Банско

Разположение на Апартхотел Реденка Холидей Клуб

Реденка Холидей Клуб Апартхотел е част от комплексът Реденка Голф и Ски клуб, който се състои от Вили Реденка и хотелите Реденка лодж и Реденка палас. Хотелският комплекс е разположен в живописна зелена местност с пълноводна река и ароматен свеж въздух, едва на 7 км от атрактивният курорт Банско, в непосредствена близост до главния преминаващ път София-Банско, на около киломерър от професионалното голф-игрище.

Настяняване Апартхотел Реденка Холидей Клуб

Апартхотел Реденка Холидей Клуб предлага настаняване в студиа, едноспални и двуспални апартаменти и двуспални и триспални вили.

Студията са подходящи за насатаняване на двама гости и се състоят от една стая, с разтегаемо канапе, кухненско оборудване, баня с душ-кабина и тоалетна.

Едноспалните Апартаменти са подходящи за настаняване на 2+2 души и се състоят от две помещения с една спалня и комфортна дневна с разтегаемо канапе, кухненско оборудване и баня с душ-кабина и тоалетна.

Двуспалните апартаменти са подходящи за настаняване на 4+2 души и се състои от 3 помещения с две спални и комфортна дневна с разтегаемо канапе, кухненско оборудване и баня с вана или душ-кабина и тоалетна.

Двуспалните вили са подходящи за настаняване на 4+2 души и се състоят от два етажа, от които на първият етаж са разположени просторна и светла дневна с разтегаемо канапе, трапезария, кухненско оборудване и камина. На вторият етаж са разположени двете спални с баня оборудвана с тоалетна и вана.

Триспалните вили са подходящи за настаняване на 6+2 души и се състоят от два етажа, от които на първият етаж са разположени просторна и светла дневна с разтегаемо канапе, трапезария, кухненско оборудване, камина и индивидуална сауна. На вторият етаж са разположени трите спални с баня оборудвана с тоалетна и вана.

Барове & ресторанти в Апартхотел Реденка Холидей Клуб

Основният ресторант в комплекса “Старият Разлог”, прилежа към Реденка Лодж и предлага отлични ястия от българската кухня и бански специалитети с прекрасно мелнишко вино. За настроението на гостите съдействат двата оркестъра, които повдигат духа на всеки гост във автентичната банска атмосфера на ресторанта.

Релакс център в Апартхотел Реденка Холидей Клуб

Модерният Релакс център в хотелският комплекс разполага с голям закрит плувен басейн, открити басейни с детски басейн и пул-бар, парна баня, сауна, фитнес зала, джакузи, СПА процедури и солариум.

Хотелски услуги в Апартхотел Реденка Холидей Клуб

На своите гости Апартхотел Реденка Холидей Клуб предлага безплатна Wi-fi интернет връзка, ранспорт до ски-лифтa, сейф на рецепцията, ски гардероб, пране, конферентна зала, 60 местен паркинг и персонални места за автомобилите пред всяка вила.