Намери Хотел

Хотел "Луна" -Златни пясъци


Хотел Луна -Златни пясъци Хотел Луна -Златни пясъци Хотел Луна -Златни пясъци Хотел Луна -Златни пясъци Хотел Луна -Златни пясъци

Разположение на Хотел Луна

Хотел Луна е разположен на 50 м разстояние от плажа и 600 м от центъра,  в северния район на атрактивния морски курорт Златни пясъци. Хотеът разполага с богата гама от забавления, спортни съоръжения и удобства, сап и балнеоложко лечени, атракции и екскурзии.

Настаняване в Хотел Луна

Хотел Луна се състсои от 7 етажа и разполага с капацитет от 265 комфортни двойни стаи, апартаменти и фамилни стаи

Стаите са комфортни и изискани със стилни мебели, оборудвани с директен телефон, телевизор, минибар, баня с душ или вана, климатик и балкон с парков или мордски изглед. Дойните стаи разполагат с допълнително легло, както и свързваща врата в някои, а в останалите имат възможност за предоставяне на допълнитено легло.

Заведения и ресторанти в Хотел Луна

Основният ресторант в хотелът е светъл и просторен и разполага с външна и вътрешна част с прекрасна панорама към морето. Ресторантът предоставя първокласно приготвени изискани ястия и специалитети. На разположение на гостите на хотелъ са лаби бар, pool бар, а-ла-карт рерсторантът и барбекю.

Конферентна зала в Хотел Луна

Конферентна зала в хотел Луна е с капацитет от 80 места, разполага с всичко необходима за провеждането на семинари, бизнес срещи и фирмени мероприятия. Залата е оборудвана с копирна техника, интернет, телефон, факс и  възможност за превод.

Хотелски услуги в Хотел Луна

За комфортна на своите гости хотел Луна предлага открит  и закрит басейн и СПА център с водещите тарапии и програми за релакс , фитнес, солариум, сауна, медицински център, тиха зала за игри, търговски център, салон за красота и фризьорски салон. Хотелът предлага и други допълнителни услуги, като гладене, химическо чистене, пране и телефонно сабуждане. На плажа използването на чадъри и шезлонги се заплаща, а на басейна е напълно безплатно за всички гости на хотела.